Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Εύβοιας προτίθεται να συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo.
Το Επιμελητήριο, με σκοπό την ενίσχυση της εξωστρέφειας, καλεί τις Ευβοϊκές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν και να προβληθούν από το περίπτερο του Φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Επιμελητήριο έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου, στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής : επωνυμία / έδρα/ προϊόντα/ ονοματεπώνυμο, mail και κινητό υπευθύνου.
Για περαιτέρω διευκρινήσεις στο τηλ. 2221022885 & 2221023510 (εσωτ. 4) Μακρής Κωνσταντίνος.

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.