Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
13:26:34

Χαλκίδα

Μαθητεία στην επαγγελματική ευκαιρία

  • Κατηγορία Αγορά

Εκδήλωση με θέμα «Πως πετυχαίνεις – Επιχειρηματικότητα και Σταδιοδρομία» και ομιλητές τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη (στη φωτογραφία, από όμοιας θεματολογίας εισήγηση σε συνέδριο στην Αθήνα)) και το στέλεχος επιχειρήσεων Στάθη Γιαννέλο, διοργανώνουν τα ΕΠΑΛ (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας), την Τρίτη 7 Μαΐου, στις 9.30 το πρωί στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, με ελεύθερη είσοδο.

[Σημείωμα των διοργανωτών:
Το ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ είναι ένα μάθημα αξιών. Αφορά στην τέχνη της ζωής. Γιατί η ζωή έχει τη δική της τέχνη. Το ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ είναι μια νέα πρακτική φιλοσοφία ζωής.
Πολλοί συνάνθρωποί μας δε ζουν αυτό που λαχταράνε. Σκορπάνε τη ζωή. Άλλοι είναι θυμωμένοι κι άλλοι ακινητοποιημένοι. Βλέπουν τα προβλήματα κι όχι τις λύσεις. Τους επιλέγει η ζωή αντί να την επιλέγουν.
Οφείλουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον. Τους οφείλουμε τις βασικές δεξιότητες κι αξίες της ζωής, καθώς και τα εργαλεία για να την πάνε μπροστά.
Για να πιστέψουν από νωρίς στον εαυτό τους. Για να πατήσουν γερά στα πόδια τους. Για να πουν με σιγουριά τα δικά τους ΝΑΙ και ΟΧΙ. Για να κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να του χαμογελάνε. Για να τολμήσουν να κάνουν τα δικά τους λάθη. Για να τολμήσουν την ευτυχία. Για να μάθουν ότι εκείνα ορίζουν τη ζωή τους. Για ν' αποδεχτούν τον εαυτό σου και να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να τον αλλάξουν. Μόνο να τον εξελίξουν.]