Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
07:47:58

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στη London Wine Fair

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση «London Wine Fair 2019», που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως και 22 Μαΐου στο «Olympia» στο Λονδίνο.
Η «London Wine Fair» είναι έκθεση με σκοπό την προβολή και προώθηση του κρασιού σε επαγγελματίες του κλάδου όπως διανομείς, χονδρέμποροι, αγοραστές super market, κάβες, λιανοπωλητές και συλλέκτες.

Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στη διάθεσή του μικτά 5 τ.μ. (κοινόχρηστος χώρος, χώρος stand και επιπρόσθετες δράσεις προβολής και διαφήμισης του προϊόντος).
Εκτός από τον συντονισμό της αποστολής για τις επιχειρήσεις της, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά:
• το 40% του κόστους για κάθε εκθέτη. Δηλαδή, το κόστος για κάθε εκθέτη θα ανέρχεται στα 1.800 ευρώ.
• το 60% του κόστους για κάθε εκθέτη που η επιχείρησή του ανήκει στην κατηγορία των Συλλογικών Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Κλάδου (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις -Κοιν.Σ.Επ.-, Κοινοπραξίες, Συνεταιρισμοί και Ομάδες Παραγωγών εντός των συνεταιρισμών). Δηλαδή, το κόστος για κάθε εκθέτη θα ανέρχεται στα 1.200 ευρώ.
Oι εταιρείες που θα συμμετάσχουν θα λάβουν και ένα ποσοστό οικονομικής ενίσχυσης από το Enterprise Greece βάσει της συνημμένης πρόσκλησης. Επίσης η εκταμίευση της συμμετοχής του Enterprise Greece προς τον οργανωτή, θα πραγματοποιείται μετά την αντίστοιχη οικονομική τακτοποίηση από τον κάθε εκθέτη για κόστος της συμμετοχής του προς την διοργανώτρια εταιρεία Reco Exports.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση της Reco Exports (αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κοινοποίηση στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εάν η εταιρεία ανήκει σε κάποια από τις κατηγορίες Συλλογικών Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις: Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ). Τηλ: 2231030190