Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε εκθέσεις με το Επιμελητήριο

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO.
Το Επιμελητήριο επιδοτεί την συμμετοχή -στο περίπτερο του- για επιχειρήσεις που είναι μέλη του, όσον αφορά στην ενοικίαση εκθεσιακού χώρου με τυποποιημένη εκθεσιακή δομή και εξοπλισμό. (Τυχόν επιπλέον εξοπλισμός θα επιβαρύνει την επιχείρηση.)
Την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν στο Επιμελητήριο έως τις 28 Ιουλίου, στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής : επωνυμία / έδρα/ προϊόντα/ ονοματεπώνυμο και κινητό υπευθύνου.
[ Στη περσινή διοργάνωση η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.500 εκθέτες και προσέλκυσε περισσότερους από 260.000 επισκέπτες. Τιμώμενη Χώρα στην 83η ΔΕΘ θα είναι οι ΗΠΑ και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ που «συστήνονται» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης. ]

Στην Έκθεση Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας & Οίνου

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην Έκθεση Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας & Οίνου, που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.
Το Επιμελητήριο επιδοτεί την συμμετοχή -στο περίπτερο του- για επιχειρήσεις Τροφίμων & Ποτών που είναι μέλη του, όσον αφορά στην ενοικίαση εκθεσιακού χώρου με τυποποιημένη εκθεσιακή δομή και εξοπλισμό. (Τυχόν επιπλέον εξοπλισμός θα επιβαρύνει την επιχείρηση.)
Την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν στο Επιμελητήριο έως τις 3 Αυγούστου, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής : επωνυμία / έδρα/ προϊόντα/ ονοματεπώνυμο και κινητό υπευθύνου.

[ Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία του 16ou Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας «Η Ευρώπη των Γεύσεων - Ελλάδα: Τουρισμός - Οίνος - Γαστρονομία». Η συμμετοχή αποσκοπεί στην αξιοποίηση της ευκαιρίας που παρέχει η εξειδικευμένη Έκθεση για την προβολή και παρουσίαση Ευβοϊκών προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την γαστρονομία, το φαγητό, το κρασί, το μαγείρεμα, την απόλαυση εδεσμάτων και ποτών. Στην Έκθεση αναμένεται η συμμετοχή πάρα πολλών φορέων, επαγγελματικών οργανώσεων και παραγωγικών επιχειρήσεων, ενώ έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τα τουριστικά χαρακτηριστικά τους οι Ελληνικές Περιφέρειες και οι Δήμοι. Στο Συνέδριο δε αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 500 αρχιμάγειροι και εμπειρογνώμονες οίνου και γαστρονομίας, από την Ελλάδα και από 20 και πλέον άλλες χώρες. ]

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.