Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
10:44:17

Χαλκίδα

Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

  • Κατηγορία Αγορά

Η Εθελοντική ομάδα «Μία... Στάση» της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας (ΕΠΚΑ-ΣΤΕ) διοργανώνει διάθεση αγαθών από τους παραγωγούς απ' ευθείας στους καταναλωτές, «Χωρίς Μεσάζοντες», την Κυριακή 1 Απριλίου, από τις 8:30 το πρωί έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα.

Με ποιότητα και τιμές από τις καλύτερες, όπως πάντα συμβαίνει στις δράσεις «τίμιου εμπορίου». Σε μια δράση που προσπαθεί για τη στήριξη των μικρών παραγωγών και των καταναλωτών που αδυνατούν να βρουν διέξοδο στις αγορές μέσα από τα υπάρχοντα σχήματα, την επικράτηση «δίκαιων» χαμηλών τιμών στην Ελλάδα της κρίσης, την έστω και σε μικρή κλίμακα επίδραση στην αγορά, τη βελτίωση-αλλαγή στις διατροφικές και καταναλωτικές συνήθειες,.

Στην εκεί αγορά θα διατίθενται:
- ζυμαρικά (τραχανάς, χυλοπίτες, μακαρόνια) από την Ιστιαία, όσπρια (φακές, φασόλια, ρεβύθια, γίγαντες) και βότανα από την Αμφιθέα, ρύζι (απλό και βιολογικό) και αλάτι από το Μεσολόγγι, ελαιόλαδο από τον Άγιο Αθανάσιο, μέλι από τους Στρόπωνες, αλεύρι, σπιτικά λικέρ και αυγά, όλα από παραγωγούς της Εύβοιας αλλά και παξιμάδια και τυροκομικά από την Κρήτη. Καθώς και φυσικά-οικολογικά απορρυπαντικά από τη συνεργατική ΒΙΟΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία:
2221020509 / 6944174861
www.epka-ste.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
fb: ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ