Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυναίκα και επιχειρηματικότητα

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θέμα «Εύβοια – Γυναίκα - Επιχείρηση» .
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας στη Χαλκίδα, την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, με ομιλήτρια τη δικηγόρο – περιφερειακή σύμβουλο Μίνα Παπαναστασίου, ενημέρωση από το στέλεχος της ΑΝΔΙΑ, Ελευθερία Τσαγκαράκη για τα περιφερειακά προγράμματα που αφορούν στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και αναφορές της προέδρου του Αγροτοσυνεταιριστικού Συνεταιρισμού Avalona, Σοφίας Κοτρόζου, της οινοπαραγωγού του Κτήματος «Αβαντίς», Λέγκας Γρηγοριάδου – Μούντριχα και της προέδρου & δ/νουσας συμβούλου της εταιρείας «Ναυπηγεία Χαλκίδας», Χρυσούλας Ηλία, στις προσωπικές τους εμπειρίες ως γυναίκες επιχειρηματίας.

[ Η διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης, οδήγησε στην ακύρωση αυτής που είχε προγραμματίσει για την προηγουμένη ημέρα η Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης, με την ίδια αφορμή και θεματολογία και με σχεδόν τις ίδιες ομιλήτριες. ]

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.