Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
11:34:24

Χαλκίδα

Με την Περιφέρεια στην ΕΞ-ΠΟ-ΤΡΟΦ

  • Κατηγορία Αγορά

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην έκθεση τροφίμων και ποτών, «5η ΕΞ-ΠΟ-ΤΡΟΦ», που πραγματοποιείται από τις 26 έως και τις 29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για 3η συνεχόμενη φορά στο γαστρονομικό θεσμό, και φέτος θα είναι η τιμώμενη Περιφέρεια της έκθεσης, γεγονός το οποίο θα πλαισιωθεί με διάφορες δράσεις προβολής της γαστρονομικής της κουλτούρας και των τοπικών της προϊόντων. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στους Έλληνες παραγωγούς και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Επίσης, η φετινή έκθεση εγκαινιάζει τη νέα της εξειδικευμένη ενότητα «Τα κρασιά της Ελλάδας». Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://expotrof.gr/.

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της επιχειρηματικότητας, η Περιφέρεια θα καλύψει μεγάλο ποσοστό του κόστους μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου, μέσα στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα οι επιχειρήσεις του κλάδου που δραστηριοποιούνται στη Στερεά Ελλάδα να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Το κόστος συμμετοχής παραγωγών και επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας ανέρχεται στα 300 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%).

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων και των ποτών για συμμετοχή τους στο εκθεσιακό περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο έως την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας τη διαθέσιμη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 2221036005).