Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
16:15:54

Χαλκίδα

Προϊόντα και γεύσεις της Εύβοιας στο Βερολίνο

  • Κατηγορία Αγορά

Στο Βερολίνο παρουσιάστηκαν προϊόντα της Εύβοιας, μέσω αποστολής με τίτλο «Το ελληνικό τραπέζι. Γευτείτε τη γεύση της Εύβοιας» παρούσας Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας, Βούλας Αγιοστρατίτη.

Η πρώτη παρουσίαση έγινε σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο, στο κέντρο του Βερολίνου, όπου οι παριστάμενοι μίλησαν για την Εύβοια και παρουσίασαν τα προϊόντα, τα οποία ένας πολύ γνωστός τηλεοπτικός σεφ τα συνδύασε μοναδικά, με την εκδήλωση να προκαλεί το ενδιαφέρον πολλών δημοσιογράφων, εφημερίδων, περιοδικών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Ακολούθησε και δεύτερη παρουσίαση των προϊόντων της Εύβοιας σε άλλο εστιατόριο της Γερμανικής πρωτεύουσας, σε εκδήλωση με συγκρότημα να χορεύει τον παραδοσιακό Καβοντορίτικο χορό.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων του Νομού, στο δεκαήμερο της παρουσίας της αποστολής στο Βερολίνο, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, διοργανώνει συναντήσεις με την εκεί Ελληνική κοινότητα και σειρά από άλλες εκθέσεις και events σε εστιατόρια της πόλης, ώστε να διαδοθούν τα τοπικά προϊόντα και να υπογραφούν συμφωνίες με επιχειρηματίες της περιοχής.