Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
06:17:29

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδεων

Κατηγορία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ημερομηνία
20 Ιανουάριος 2020 19:00

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, από τις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου (λεωφ. Χαϊνά 93), το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης::

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας για την κατάρτιση Μητρώου Προσώπων που θα συγκροτούν τις επιτροπές διαγωνισμού των έργων.
2. Περί ορισμού εκπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού Μουσείου Χαλκίδας.
3. Περί ορισμού εκπροσώπου για την συγκρότηση Επιτροπής για θέματα που αφορούν την Ανέλκυση, Απομάκρυνση ή Εξουδετέρωση Ναυαγίων ή Πλοίων
4. Περί ορισμού εκπροσώπου για την συγκρότηση Επιτροπής για θέματα που αφορούν την Εκμίσθωση Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής σε χώρους τοπικής αρμοδιότητας και δικαιοδοσίας μας, για το έτος 2020.
5. Περί ορισμού εκπροσώπου για την συγκρότηση Επιτροπής Χαρακτηρισμού Χώρων Αιγιαλού & Παραλίας, τοπικής αρμοδιότητας και δικαιοδοσίας μας, ως πολυσύχναστων ή όχι, για το έτος 2020.
6. Περί συμπληρωματικής αποδοχής – κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Μονάδων Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
7. Περί απόδοσης ποσού 13.200 ευρώ στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
8. Περί καθορισμού κωδικών Προϋπολογισμού έτους 2020, ως Δεκτικούς έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής.
9. Περί καθορισμού δόσεων τέλους Κοινοχρήστων Χώρων.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
10. Περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου Χαλκιδέων με το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
11. Περί συγκρότησης τριμελούς επιτροπής Οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση πλατείας Δημαρχείου Δ.Ε. Νέας Αρτάκης».
12. Περί παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συνοδά έργα υποδομών – δικτύων νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος».
13. Περί παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επισκευή φερόντων στοιχείων, επιχρισμάτων, χρωματισμοί και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων Σχολικών Μονάδων Δήμου Χαλκιδέων».
14. Περί παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση κτιριακών δομών και εγκαταστάσεων Σχολικών Μονάδων».
ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
15. Περί έγκρισης τροποποίησης µελέτης εφαρµογής της οδού (305Β) Αλµυροποτάµου στο πλαίσιο του έργου «Συνοδά Έργα Υποδοµών – ∆ικτύων Νέου Γενικού Νοσοκοµείου Χαλκίδας».
16. Περί έγκρισης Υψομετρικής μελέτης της οδού μεταξύ των Ο.Τ. 73 & 74 του Σχεδίου Πόλης Δροσιάς του Δήμου Χαλκιδέων.
17. Περί απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένου περιπτέρου στον πεζόδρομο μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο Φύλλων της Δ.Ε. Ληλαντίων.
18. Περί μετατόπισης περιπτέρου στα πλαίσια των εργασιών πλήρους ανακατασκευής και ανάπλασης του χώρου που στεγάζεται η παλαιά ∆ηµοτική Αγορά στην Χαλκίδα.

 
 
 

Powered by iCagenda