Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
16:32:27

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Η εικαστική δουλειά των lestartists σε δημόσια θέα

Κατηγορία
ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Ημερομηνία
24 Αύγουστος 2019 00:00

Έκθεση με θέμα «Αναπλάσεις», διοργανώνει η εικαστική ομάδα lestartists.
Η έκθεση φιλοξενείται στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του Δημαρχείου στην παραλία της Χαλκίδας, θα διαρκέσει από την Παρασκευή, 23 μέχρι και την Κυριακή, 25 Αυγούστου και θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 8 μέχρι τις 11 το βράδυ.

Η εικαστική ομάδα lestartists είναι ο καρπός της συνάντησης τριών ανθρώπων, του Τάκη Βερβέρη, της Αργυρούς Γιαννακάρα και του Τάσου Μιχαηλίδη, που μοιράζονται το κοινό πάθος και την ανάγκη για προσωπική έκφραση και δημιουργία.

Σε δελτίο τύπου η διοργανώτρια ομάδα αναφέρει, σχετικά με την έκθεση:
«Θέμα της έκθεσης είναι η μνήμη ως προσωπική διαδικασία ανάπλασης, μεταμόρφωσης και συγχώνευσης εμπειριών και εντυπώσεων του παρελθόντος.
Διαδικασία που δεν αφορά πλέον ναυάγια και θριάμβους περασμένων ημερών, αλλά δημιουργεί εκ νέου βιώματα και αισθήσεις με παλιά υλικά, για να διαμορφώσει ο καθένας μας τη δική του αφήγηση για τη ζωή και τον εαυτό του.
Η εικαστική δουλειά των lestartists δεν επιμένει σε ό,τι ξεχάσαμε ή διασώσαμε, αλλά στο πώς οι αναμνήσεις μας συνιστούν κατασκευές που δείχνουν τι είμαστε σήμερα.»

 
 
 

Powered by iCagenda