Παρασκεύη 19 Απριλίου 2024
01:26:32

Χαλκίδα

Στο πλευρό των γυναικών θυμάτων βίας

Κατηγορία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ημερομηνία
12 Μάιος 2019 11:00

Δράση ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, πραγματοποιεί το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων.
Τιμώντας τη μητέρα, δηλ. μια γυναίκα που καλείται να αντιμετωπίσει τους πολλαπλούς ρόλους της στη σημερινή κοινωνία, τα στελέχη του Κέντρου, την Κυριακή 12 Μάιου, από τις 11 το πρωί θα βρίσκονται στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, με σκοπό την ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες από πλευράς τους και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν στη βία κατά των γυναικών τόσο μέσα στην οικογένεια (ενδοοικογενειακή βία) όσο και συνολικότερα στην κοινωνία (βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία, σωματεμπορία.

..............................................................................................................................
Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Χαλκιδέων
Αγίου Παντελεήμονος & Πολυτεχνείου Βασιλικό Χαλκίδας Τηλ. 2221351826-827 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
 
 

Powered by iCagenda