Παρασκεύη 10 Απριλίου 2020
12:59:06

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Το Freelance Campus επιστρέφει στη Χαλκίδα

Κατηγορία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ημερομηνία
12 Φεβρουάριος 2019 10:00

Μετά την ανταπόκριση του κοινού, στο πέρασμά του από τη Χαλκίδα στα μέσα του Οκτωβρίου, τέσσερις μήνες μετά, το Freelance Campus επιστρέφει στην πόλη, τη Δευτέρα, 11 και την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, στη συνεδριακή αίθουσα του ΔΟΑΠΠεΧ (Αβάντων 50, 1ος όροφος).
Το Freelance Campus (σ.σ. που πλέον αποχωρίστηκε από τον τίτλό του το Bus, αφού δεν περιοδεύει πια με το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο) παραδίδει σεμινάρια ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας - εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εναλλακτικής εργασίας (π.χ Upwork, Freelancing κλπ)
Στο διήμερο δωρεάν σεμινάριο του Freelance Campus, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκονται παρέχοντας τις υπηρεσίες τους. Οι υπηρεσίες που ζητούν οι εργοδότες είναι όλες απομακρυσμένες, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του συνεργάτη και αφορούν projects μικρής διάρκειας όπως η μετάφραση, επεξεργασία λιστών, το data entry κλπ.
Το Freelance Campus μαθαίνει στους συμμετέχοντες να φτιάχνουν ένα δυνατό προφίλ, να κλείνουν
projects στις πλατφόρμες, να τα υλοποιούν αποτελεσματικά λαμβάνοντας καλές κριτικές και να
είναι ασφαλείς ώστε να αυξήσουν τη ζήτηση και το εισόδημα τους.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν άνεργοι Έλληνες & πρόσφυγες που γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα (για να μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση αλλά και να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες που θα εκπαιδευτούν), ενώ η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι στη σελίδα www.campusbus.org/apply. Με τη συμμετοχή τους οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και mentoring από ειδικούς.

ΣΧΟΛΙΟ: Η λεγόμενη εναλλακτική εργασία που λανσάρει το Freelance Campus, εντάσσεται στην επονομαζόμενη διαμοιραστική οικονομία... και δεν είναι τίποτε άλλο από την -όπως εύστοχα ονομάζεται στην Ευρώπη, από το εγχείρημα της εταιρείας μεταφορικού έργου που δηλώνει δήθεν εταιρεία εφαρμογών- Uberοποίηση της εργασίας!
Δήθεν ελεύθερος επαγγελματίας, σε μια ψευδαίσθηση ότι είσαι το αφεντικό του εαυτού σου.. χωρίς τυπική σχέση εξαρτημένης εργασίας αλλά και χωρίς συλλογικές συμβάσεις, άδειες, επιδόματα, παροχή εξοπλισμού και ασφαλιστικές καλύψεις.. Μια επιστροφή στην σύγχρονη δουλεία, σε ένα –όπως και πάλι εύστοχα ονομάζεται, από την εταιρεία διανομών Deliveroo- modern Slaveroo!... ]

 
 
 

Powered by iCagenda