Δευτέρα 25 Μαϊου 2020
05:15:30

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Η πρώτη συγγραφική δουλειά της Δήμητρας Μπαρώτα

Κατηγορία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία
27 Ιανουάριος 2019 19:00

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, στην παραλία της Χαλκίδας, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Μπαρώτα «Ημερολόγια Σαββάτου» (εκδόσεις: 24γράμματα / Γιώργος Δαμιανός).

Θα μιλήσουν για το βιβλίο ο συγγραφέας Γιάννης Παρασκευοπουλος και ο ψυχολόγος Αντώνης Χαλικόπουλος, με συντονίστρια της παρουσίασης τη Νατασα Μανίτσα. Παρούσα βέβαια θα είναι και θα μιλήσει, η ίδια η συγγραφέας.

[ Είναι ένα μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018 και αναφέρεται στα αδιέξοδα της ζωής. Για το λάθος, τη συγχώρεση και το φόβο. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα αγωνίας, ένα ψυχολογικό θρίλερ που προσπαθεί να ανιχνεύσει τα πιο βαθιά υπαρξιακά ζητήματα του ανθρώπου.
Την ελευθερία, την αέναη αναμέτρηση με το θάνατο, το νόημα της ζωής, τη μοναξιά. Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα στο πλαίσιο μιας σύγχρονης ελληνικής οικογένειας. Η ηρωίδα είναι μια γυναίκα που βρίσκεται ξαφνικά δέσμια της ενδοοικογενειακής βίας. Τι είμαστε ικανοί να κάνουμε μπροστά στα αδιέξοδά μας; Που ακριβώς γεννάται η βία;... ]

[ Η Δήμητρα Μπαρώτα κατάγεται από τους Στρόπωνες. Έζησε και εργάστηκε στη Χαλκίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα είναι μητέρα δυο παιδιών ενώ ζει στην Αθήνα τα τελευταία είκοσι χρόνια . Εργάζεται στο λογιστήριο μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας αυτοκινήτων. Τα «Ημερολόγια Σαββάτου» είναι η πρώτη της συγγραφική δουλειά. ]

 
 
 

Powered by iCagenda