Πέμπτη 02 Απριλίου 2020
12:05:22

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

«Ένας Γάτος... Μα Τι Γάτος» στις σελίδες της Μαρίας Γεωργίου

Κατηγορία
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ημερομηνία
20 Ιανουάριος 2019 11:00

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στην καφετέρια «Carpe Diem» στην παραλία της Χαλκίδας, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Γεωργίου «Ένας Γάτος... Μα Τι Γάτος».
Η παρουσίαση του βιβλίου θα συνδυαστεί με εκπαιδευτική δράση ενώ, όποιο παιδάκι θέλει να γίνει γατούλα θα ακολουθήσει face-painting.
H Μαρία Γεωργίου, δουλεύει τα τελευταία χρόνια στο Μίστρο ως νηπιαγωγός. Έχει εκδώσει τρία παιδικά βιβλία με θέμα τη διατροφή και εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί το 4ο βιβλίο της, με τίτλο «Ένας Γάτος... Μα Τι Γάτος». Ένα βιβλίο που έχει στόχο να διδάξει τα οφέλη που προκύπτουν από τη σχέση του ανθρώπου με τα ζώα. Στο βιβλίο περιέχονται ερωτήσεις κατανόησης και ανάπτυξης της σκέψης. 

[ Η υπόθεση: Τι γίνεται όταν ένα αδέσποτο γατάκι βρεθεί στο δρόμο ενός μοναχικού παππου; Τι είδους σχέση είναι αυτή που αναπτύσσεται μεταξύ τους; Οι ηρωες της ιστορίας μας συναντιούνται τυχαία, αλλά είναι μια συνάντηση που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Μια υπέροχη ιστορία που με απλότητα και χιούμορ περνα τα πιο βαθιά μηνύματα για τη σχεση του ανθρώπου με τα ζωα. ]

 
 
 

Powered by iCagenda