Τρίτη 23 Απριλίου 2019
15:15:10

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

curves banner

babis banner-02

3ήμερο δωρεάν εργαστήριο επιχειρηματικότητας

Κατηγορία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ημερομηνία
8 Δεκέμβριος 2018 00:00

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας «GreenHouse» διοργανώνουν στη Χαλκίδα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το VentureGarden.
Το Εργαστήριο είναι δωρεάν. Έχει 3ήμερη διάρκεια. Και πραγματοποιείται Παρασκευή, 7 με Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

.............................................................................

[ Το GreenHouse είναι μια ειδική έκδοση του VentureGarden που υποστηρίζει επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν τριήμερα εκπαιδευτικά εργαστήρια. Με αυτόν τον τρόπο, η Ελληνική Πρωτοβουλία επεκτείνει σε όλη την Ελληνική επικράτεια την υποστήριξη που παρέχει σε επιχειρηματίες. Τα εργαστήρια αυτά βοηθούν τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση!
Η ομάδα του VentureGarden φέρνει μαζί της διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες. Παράλληλα, στο GreenHouse συμμετέχουν και επιχειρηματίες, για να μοιραστούν τη δική τους οπτική και να βοηθήσουν στην πράξη.
Ελάτε με τους φίλους ή και μόνοι σας στο GreenHouse για να δουλέψετε την επιχειρηματική σας ιδέα. Αλλά αν δεν έχετε ακόμα ιδέα και απλά σας ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα, δεν πειράζει! Ελάτε και μπείτε σε μια ομάδα, βοηθήστε με τις γνώσεις σας και μάθετε αντίστοιχα από τους άλλους.
Στόχος του GreenHouse είναι να βοηθήσει όσους έχουν μια ιδέα ή σκέφτονται να ξεκινήσουν κάτι δικό τους να αξιοποιήσουν εύκολα εργαλεία και να μειώσουν το ρίσκο τους.
Στο GreenHouse, ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος για την διασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος και οι θέσεις δίνονται με σειρά προτεραιότητας. Αν συμμετέχετε σαν ομάδα, θα πρέπει κάθε μέλος να το δηλώσει, ακολουθώντας το σχετικό σύνδεσμο www.venturegarden.gr/greenhouse ]

 
 
 

Powered by iCagenda