Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020
05:17:20

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Monophonics: Από το San Fransisco «στις όχθες του Λήλαντος»

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
7 Ιούλιος 2018 21:30

Οι Monophonics, ένα από τα καλύτερα live, μια πενταμελής psychedelic soul και heavy funk band, από το San Fransisco της California, που έχει ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, είναι εδώ.
Μετά από σειρά sold out εμφανίσεων στην Αθήνα από το 2012, με κορυφαία την περσινή τους συναυλία όπου περισσότερα από 6.000 άτομα τους απόλαυσαν live στην κατάμεστη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι Monophonics, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album και στο πλαίσιο της παράτασης της παγκόσμιας περιοδείας τους, επισκέπτονται για πρώτη φορά το Βασιλικό για μια μοναδική εμφάνιση στο φεστιβάλ «Στις Όχθες του Λήλαντος», το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ.
Με αγαπημένα τραγούδια από την παλαιότερη δισκογραφία τους και από το album «In Your Brain' που τους τοποθέτησε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, αλλά και κομμάτια από το album τους «Sound of Sinning» υπόσχονται να μας παρασύρουν για ακόμη μία φορά μέσα από τον ξεχωριστό ήχο τους μαγικά, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Το setlist ολοκληρώνεται με τις χαρακτηριστικές διασκευές γνωστών και αγαπημένων (τους) τραγουδιών που βρίσκουμε στο album «Mirrors».
Όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι: «It's not about making records that sound old, it's about making records that sound cool».. Και η συναυλία αυτή, θα είναι πολύ cool!

 
 
 

Powered by iCagenda