Τρίτη 17 Ιουλίου 2018
19:56:20

Χαλκίδα

curves banner

babis banner-02

International Action Art στη Χαλκίδα

Κατηγορία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία
22 Ιούνιος 2018 20:00

Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και η International Action Art, διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Action Art Fair στη Χαλκίδα, από την Τρίτη 19 έως και το Σάββατο 23 Ιουνίου.

Τρίτη 19 Ιουνίου
7:30 το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη: Έναρξη της έκθεσης - αφιερώματος στο διάλογο των πολιτισμών των λαών, με τίτλο «Οι ποιητές του κόσμου» και μουσικό πρόγραμμα με Έλληνες συνθέτες από την Άντα Μαντζουράνη.
Παρασκευή 22 Ιουνίου
8 το βράδυ στη Δημοτική Πινακοθήκη: Επίσημα εγκαίνια της έκθεσης.
8:30 το βράδυ στο «Στρογγυλό» της παραλίας: Εκδηλώσεις προς τιμήν των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο 1ο International Action Art Fair. Οδοιπορικό στην ελληνική παράδοση, με την συμμετοχή της Χορωδίας Πολιτιστικής Δραστηριότητας Ενορίας Αγίας Μαρίνας, της Χορωδία του Εκπολιτιστικού – Χορευτικού Συλλόγο Ψαχνών «Ρίζες», του παραδοσιακού.χορευτικού συγκροτήματος Εργαστηρίου Πολιτισμού Νέας Αρτάκης «Παναγιά Φανερωμένη»
Σάββατο 23 Ιουνίου
8 το βράδυ στη Δημοτική Πινακοθήκη: Ολοκλήρωση της έκθεσης - εικαστικής παρέμβασης. Απονομές διπλωμάτων στους συμμετέχοντες.
8:30 το βράδυ στο «Στρογγυλό» της παραλίας: Εκδηλώσεις προς τιμήν των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο 1ο International Action Art Fair. Χορευτικό φεστιβάλ με την συμμετοχή της Πρότυπης Χορευτικής Ομάδας Θεσσαλονίκης, της Χορευτικής Ομάδας Αγίου Ιωάννου Θεσσαλονίκης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηρόβρυσης Χαλκίδας, του Συλλόγου Πολιτών «Το Κάστρο» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντουδίου «Ο Μάκιστος»

 
 
 

Powered by iCagenda