Τρίτη 17 Ιουλίου 2018
20:24:59

Χαλκίδα

curves banner

babis banner-02

Ο Αναγνωστάκης παρουσιάζει τους ποδηλάτες αστυνομικούς

Κατηγορία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ημερομηνία
6 Ιούνιος 2018 11:00

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 11 το πρωί στο Τεταρτοκύκλιο της Γέφυρας του Ευρίπουπαρουσιάζεται το μέτρο της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα που πρόσφατα επεκτάθηκε και στη Χαλκίδα.
Ήδη, από τις προηγούμενες ημέρες, δύο ποδηλάτες αστυνομικοί δηλώνουν καθημερινή προληπτική παρουσία ήπιας αστυνόμευσης και εμπέδωσης αισθήματος ασφάλειας, κινούμενοι με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα στο κέντρο της πόλης, με έμφαση στους πεζόδρομους, τις πλατείες και την παραλία. Αποσπώντας και τα πρώτα θετικά σχόλια από τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.
Παρών στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου αυτού μέτρου, θα είναι και ο Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

[Οι αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες, που στελεχώνουν τις ομάδες με τα ποδήλατα, είναι νέοι, με μόρφωση και γνώση τουλάχιστον αγγλικών, ενώ όλοι σχεδόν μαθαίνουν και ξένες άλλες γλώσσες, εμφανίσιμοι και υπάγονται στα κατά τόπους τμήματα Τουριστικής Αστυνομίας.
Βασικές προτεραιότητες των ποδηλατών αστυνομικών είναι: Η εξυπηρέτηση επισκεπτών και τουριστών, παρέχοντας οδηγίες και πληροφορίες. / Η συνεργασία και συνδρομή σε άλλες αστυνομικές υπηρεσίες ή φορείς για τη διευθέτηση προβλημάτων, κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος. / Η επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτελεσματική διαχείρηση ήπιων περιστατικών.]

 
 
 

Powered by iCagenda