Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
04:42:15

Χαλκίδα

curves banner

babis banner-02

Βίκος StreetRelays και στη Χαλκίδα

Κατηγορία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ημερομηνία
13 Μάιος 2018 18:30

Τα Βίκος StreetRelays, οι πρωτοποριακές σκυταλοδρομίες δρόμου, με τον ιδιαίτερο συμβολισμό του ομαδικού πνεύματος που έχει η σκυτάλη, θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη συνεχή χρονιά και στη Χαλκίδα, την Κυριακή 13 Μαΐου.
Τα Βίκος StreetRelays είναι αγώνας τρεξίματος, που απευθύνεται σ' όλες τις ηλικίες, με καθαρά χαρακτήρα προσφοράς, αφού όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν με αποκλειστικό σκοπό την δωρεά αθλητικού υλικού στα σχολεία της Χαλκίδας με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και τους καλύτερους χρόνους (στο ομαδικό) στον αγώνα.
Φέτος, η διοργάνωση παρουσιάζεται ανανεωμένη και με καινοτομίες που την καθιστούν ελκυστικότερη.

Τα Βίκος Street Relays της Χαλκίδας θα έχουν αγώνες: 4x2500 μ., 2X5000 μ., 10000 μ. (ατομικό αγώνισμα) και Kids Relays 4x50 μ. νηπίων και 4x100 μ. παιδιών δημοτικού.
Η εκκίνηση των διαφόρων κατηγορίων, θα γίνει από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης («τ' Αγάλματα») στην παραλία, όπου και ο τερματισμός.
Η εκκίνηση για τους αγώνες θα δοθεί στις 6:30 το απόγευμα, ενώ θα διαρκέσουν έως και τις 9 το βράδυ.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής: Φαρμακίδου – Αγγ.Γοβιού –Παλαιά Γέφυρα – Αρχ.Μακαρίου έως τη διασταύρωση με την οδό Χαλκόδοντος και αναστροφή – Αρχ.Μακαρίου –Παλαιά Γέφυρα – Αγγ.Γοβιού – Βουδούρη (παραλιακή), τερματισμός Μνημείο Εθνικής Αντίστασης.
Στο πλαίσιο της διαδρομής που θα ακολουθηθεί και για όσο διαρκέσουν οι αγώνες, θα τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με τη μέριμνα διακοπής της κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα των εν λόγω οδών και της γέφυρας.

 
 
 

Powered by iCagenda