Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
16:35:08

Χαλκίδα

Το «Xana Zoo» στη Χαλκίδα

Κατηγορία
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ημερομηνία
27 Ιανουάριος 2018 17:00

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η Εταιρεία «Μέθεξις» παρουσιάζουν το «Xana Zoo: 10 Χρόνια μαζί!» στη Χαλκίδα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου σε διπλή παράσταση, στις 5 το απόγευμα και στις 7 το βράδυ.
Στην παράσταση «Xana Zoo: 10 Χρόνια μαζί!» παρουσιάζονται όλες οι επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που γνώρισαν τα παιδιά μέσα από το «Mazoo an the Zoo» και το «Xana Zoo».

Είναι ένα παιδικό πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό, όπου τραγουδούν και χορεύουν μαζί όλοι οι αγαπημένοι ήρωες. Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Νίκη ανεβαίνουν στο μαγικό χαλί του Xana Zoo και ταξιδεύουν σε όλη την Χοραλία, με πολλούς σταθμούς για να συναντήσουν Τίγρη που είναι «μπουρλότο και όλες ζηλεύουν το λυγερό κορμί της», την αγαπημένη τους Καμήλα και τον μαλλιαρό Γορίλα αλλά και την Κατσίκα που είναι γλύκα και μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι, το Σκαντζόχοιρο, την Αγελάδα που είναι η πιο ωραία στην Ελλάδα, τον Παπαγάλο και όλη την υπόλοιπη παρέα... Ενώ, οι μικροί θεατές και φίλοι συμμετέχουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χορεύοντας και τραγουδώντας!

Πρωταγωνιστούν: Τερέζα Σάσσου, Πιερρόπουλος Παύλος, Νίκη Λάππα.
Σκηνοθεσία: Παπαγάλος / Κείμενα: Μπουμπού η Αλεπού / Μουσική: Ντρούλης Ντρούλης χοντρούλης
Χορογραφίες: Αστακός / Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Τριπόδης

Προπώληση εισιτηρίων 7 ευρώ (βιβλιοπωλείο Ζεμπίλη, Κριεζώτου 75)
Γενική είσοδος 8 ευρώ

Διάρκεια: 80 λεπτά
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2107622034 & 6943290294

 
 
 

Powered by iCagenda