Τρίτη 07 Απριλίου 2020
21:43:21

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Φύσσα

Κατηγορία
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία
28 Ιανουάριος 2018 18:00

Με αφορμή την κυκλοφορία του μυθιστορήματος «Ήρθες ξαφνικά»του συμπολίτη συγγραφέα Νίκου Φύσσα, οι εκδόσεις «Λυκόφως» διοργανώνουν την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου στη Χαλκίδα, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου. Για το βιβλίο θα μιλήσει η κοινωνική ανθρωπολόγος Παναγιώτα Γροντή, ενώ ο Νίκος Φύσσας θα υπογράψει αντίτυπα του στους αναγνώστες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Μία ιστορία βαθιάς, ειλικρινούς και ανιδιοτελούς αγάπης είναι το λογοτεχνικό έργο του Νίκου Φύσσα «Ήρθες ξαφνικά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.
Ο Νίκος ζει, αλλά είναι απών από τη ζωή, γιατί δεν έχει κοντά του την Όλγα. Η Όλγα ζει, αλλά η ψυχή της είναι καλυμμένη με στάχτες, γιατί δεν έχει κοντά της τον Νίκο. Ο Νίκος και η Όλγα δημιούργησαν μια βαθιά σχέση, γνώρισαν ο ένας την ψυχή του άλλου και αναγνώρισαν αυτό που τους έλειπε ο ένας στα μάτια του άλλου. Όμως η ζωή έβαλε εμπόδια στη σχέση τους, όπως και η κοινωνία. Θα μπορέσουν να τα ξεπεράσουν; Θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν αυτό που έχτισαν με τη δύναμη της ψυχής τους;...

 
 
 

Powered by iCagenda