Πέμπτη 28 Μαϊου 2020
21:45:36

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Έρανος – προσκλητήριο Αγάπης

Κατηγορία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ημερομηνία
12 Δεκέμβριος 2017 00:00

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν την Εορτή των Χριστουγέννων, κατά την οποία εορτάζεται η «έξοδος» του Θεού από τον Εαυτό του για τη σωτηρία του Κόσμου και του Ανθρώπου, έτσι και φέτος πραγματοποιείται η «έξοδος» του Εράνου της Αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας, για τις ανάγκες όλων των ενδεών και πασχόντων συνανθρώπων μας.

Ο Έρανος διενεργείται από τις 10 έως και τις 16 Δεκεμβρίου. Τα συνεργεία των εθελοντών στα έργα αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας θα περάσουν από όλα τα σπίτια και τα καταστήματα.

Το μήνυμα της Μητρόπολης Χαλκίδας είναι φωτεινό και ευανάγνωστο:
«Γνωρίζουμε καλά ότι οι ημέρες είναι εξαιρετικά δύσκολες, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των δυσβάστακτων οικονομικών βαρών, που έχουν «γονατίσει» το Λαό μας, αλλά επειδή πάντοτε υπάρχουν και πιο φτωχοί από μας, αλλά και γιατί ως Τοπική Εκκλησία έχουμε καθαρό πρόσωπο και καθαρά χέρια, έχοντας την βεβαιότητα ότι ο Θεός δεν μας εγκαταλείπει ποτέ, τολμούμε και ζητούμε όχι για εμάς, αλλά για τους πτωχούς και ανήμπορους αδελφούς μας, οι οποίοι βρίσκουν κουράγιο, απαντοχή και σημαντική βοήθεια στην πάντοτε φιλόξενη, φιλάνθρωπη και ζεστή αγκαλιά της Τοπικής μας Εκκλησίας.»

 
 
 

Powered by iCagenda